For en vanvittig sommer dette har vært. For 8 uker siden ante jeg fred, og en rolig sommer, men det viste seg ikke å bli slik.

En tirsdag i Juni var jeg i Vikersundgata og den morgenen var det hengt opp lapp på vinduet at det var stengt på Vikersund Konditori. Og jeg har alltid tenkt på dette som det koseligste stedet i Vikersund, og at det var et sted med STORT potensiale.

Så det var ikke mange timene jeg trengte på å gå til aksjon. Jeg pratet med Ivar og Eli Åsheim. Og det var med stor glede at jeg kom til enighet med de om at jeg kunne få leie lokalene deres.

Så startet arbeidet. Jeg har alltid likt meg godt på dette stedet, det har både sjarm og historie, men det var på tide både å bytte gulv, og gi veggene en ny vår.

  

Venner, familie, ansatte og mange flere har vært involvert. Jeg hadde aldri klart dette alene. Dere har malt, ryddet hagen og motivert meg!

Så slik var det, og i morgen kl. 11.00 åpnes dørene. Det er nå 42 sitteplasser inne og 50 ute på terrassen. I tillegg finnes det et fantstisk lokale i 2. etg som kan brukes til selskap. Dette kan leies av oss, og vi ordner selvsagt både mat, kaker og alt dere ønsker å drikke.

Akkurat nå lener jeg meg tilbake, og er glad for den lille VIP festen vi hadde i dag. les mer HER. 

I morgen åpner vi med ferske brød og bakevarer. Det blir lunsjtilbud, og mange muligheter for å kjøpe med seg kortreiste godbiter fra Eventyrsmak, lokalt mel og mye mye mer!

 

Jeg er stolt og lykkelig!

Hjertelig hilsen

Anne Kat