Endelig!!

Det tar jaggu lang tid å få hode over vann når du skal drive noe på egenhånd. Jeg har nå brukt over 2 år på å få en nettside, og det er fordi det både tar tid å lande på et konsept, ha tid til det, og ha pengene til det.

Men nå er jeg igang, og det er trolig fint. Jeg har hatt hjelp til å lage nettsiden, og fått god hjelp til utforming av en skikkelig logo. Tusen takk for hjelpen Terje Ingvoldstad i Godt Gjort for fantastisk jobb!

Jeg håper dere vil titte innom kafeen her på nett, og at dere vil dele siden videre til venner og kjente som skal ha et selskap, og kanskje kan vurdere oss på mat og kaker. Eller kanskje du kjenner noen som driver et firma som noen ganger har et møte eller samlinger for ansatte eller kunder. Vi er veldig fleksible på hva vi leverer. Vi har i løpet av den tiden vi har holdt på funnet vår stil, og våre spesialiteter. Vi baker ferske brød og rundstykker hver dag, og disse har heldigvis mange oppdaget. Vi håper flere vil prøve en lunsj hos oss, og selvsagt har vi masse godt og ferskt til kaffekoppen i disken hver dag!

I tillegg til frokost og lunsj er vi forhandlere av Eventyrsmak, Pip, Piaspotter,  Pukka og Tetøsene. Så vi har fine gaver som passer perfekt i mange anledninger.

Det er en glede å bake for dere!

Hjertelig hilsen

Anne Kat og de rosa jentene.