Ta en titt på den lille butikken vår.

Eventyrsmak er lokalmat som er produsert av lokale bønder i vårt distrikt, og det er en glede å selge disse smakfulle og goda varene. Produsentene holder til i Modum, Øvre Eiker, Sigdal og Krøderen.

Det er super fine gaver som passer til de som har alt, og i disse tider hvor det nærmer seg avslutninger både på fritidsaktiviteter, skole og barnehager, så er dette supre gaver. Og for at du skal spare tid så er det bare å sende en melding til 47 14 59 49, eller mail til kakedama@yahoo.com og si hva du ønsker, er det til mann eller dame, og prisen det skal være innenfor. Så pakker vi det pent slik at du bare kommer innom og henter. Og du kan hente helt frem til kl. 19.00 hver dag.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Hjertelig hilsen

Anne Kat